Snöröjning i Hallstavik

Välkommen till Humlarns Entreprenad

Behöver du proffsig hjälp med snöröjning?

u ska vara hjärtligt välkommen till oss på Humlarns Entreprenad. I vårt företag finns mer än 25 års erfarenhet av olika typer av mark-, grund- och anläggningsarbeten. Vi sätter en stolthet i att utföra den typen av tjänster till rimliga priser utan att för den skull göra avkall på det som är viktigast, det vill säga kvaliteten.

Vi jobbar utifrån era önskemål

På Humlarns Entreprenad tror vi på flexibilitet och dialog. Det betyder att vi gärna tar fram en arbetsplan i samråd med dig som kund. Vi tror att vår erfarenhet i kombination med era önskemål är receptet för att komma fram till det bästa resultatet. Därför ser vi fram emot att ni kontaktar oss för att vi ska kunna föra ett samtal om era visioner.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Humlarns Entreprenad lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Snöröjning i Hallstavik

Vi finns i Norrtälje

Vi utgår från Norrtälje och står redo att ta alla typer av jobb inom mark- och grundarbeten i Stockholm och Uppsala med omnejder. Enklast kan du nå oss genom att kontakta oss via telefon eller e-post. Du når oss på telefonnummer 0707285848 och e-postadressen humlarns@telia.com.

Våra tjänster

Snöröjning - Humlarns Entreprenad

Snöröjning

Stenläggning - Humlarns Entreprenad

Stenläggning

Dränering - Humlarns Entreprenad

Dränering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Tjänster vi erbjuder

Humlarns Entreprenad är företaget att titta på för alla typer av mark- och grundarbeten. Förutom det har vi erfarenhet av vissa typer av renoveringsarbeten och övrig service. Vi har kompetens att jobba med vatten och avlopp samt en bred uppsättning av anläggnings- och schaktarbeten. Vi är till exempel firman att kontakta om du behöver dra vatten eller avlopp från markgränsen.

Vi utför ett brett utbud av tjänster

Vi erbjuder också en uppsättning tjänster förutom markarbeten. Om du äger en fastighet kan det vara ditt ansvar att se till så att snö röjs bort på vintern. Humlarns Entreprenad kan erbjuda snöröjning för rimliga priser och kan ställa upp för en sammanhängande period vid återkommande snöfall. Vi erbjuder också markarbeten av olika slag inkluderat dräneringar, stensättning och plattläggning.